5 inzichten
Video/ tekst

Opdracht 1

Lessen 4 Module 1

Na het lezen van de uitleg bij inzicht 1 word het ondertussen helder dat als je echt wil gaan afvallen voor de rest van je leven dat je iets anders moet gaan doen als wat je tot nu toe hebt gedaan. 

Nu is het goed om dit voor jezelf te gaan onderzoeken door de eerste opdracht te gaan doen. 


Opdracht 1.

Schrijf eens op welke diëten je allemaal hebt gedaan
en wat het je heeft opgeleverd?


Schrijf je antwoord in je boekje. En nu niet denken, ik doe deze wel uit mijn hoofd. Door je antwoord echt op te schrijven in je boekje worden er meer hersengebieden geactiveerd. En zal de kennis van deze training beter blijven hangen.  Schrijven gaat je meer opleveren dan alle diëten die je ooit hebt gedaan. Door alles op te schrijven krijg je langzaam maar zeker alles helder waar het mis is gegaan. Vanuit deze helderheid kan je vervolgens stappen maken die je wel wat gaan opleveren. 

In het vervolg op deze training leer ik je hiervoor een simpele schrijfmethode waarmee je in 5 minuten echt groei gaat ervaren


Maar even terug naar jou en jouw blije lijf. 
Je bent nu echter op een punt aangekomen dat je waarschijnlijk nog steeds niet het gewicht en lijf hebt waarvoor je iedere keer voor op dieet bent gegaan. Anders was je op dit moment niet bezig met deze training. 


Kortom het is  tijd voor verandering.

Tijd om het nee te zeggen tegen "een dieet" en beginnen met het maken van positieve veranderingen voor je lijf.


Het delen van je antwoorden uit deze training met andere vrouwen die net als jij de knop aan het omzetten zijn  (of dit al gedaan hebben) is heel waardevol. Dit kun je doen in de Facebookgroep die bij deze training hoort. Ik lees mee en help je waar mogelijk. 


Ben je nog niet volledig overtuigd?

Beantwoord dan de volgende vraag:


Wat ga je dit keer anders doen ten opzichte van alle andere keren dat je op dieet bent gegaan om nu nooit meer zwaarder te worden. 


TIP: als jij ervoor kiest om af te gaan vallen met behulp van mijn methode om je leefstijl te verbeteren dan kunnen er momenten zijn dat je toch gaat twijfelen...

Als je deze gedachte opmerkt dan ga je direct in je hoofd terug naar deze opdracht. Hij zal je altijd weer bewust maken dat wat in het verleden niet geholpen heeft dit in de toekomst ook niet zal doen.Pen
>