Een simpel plan om een blijer en lichter lijf te krijgen voor de rest van je leven.

Baal jij ook zo van het gevoel dat je altijd op dieet bent en toch elk jaar zwaarder wordt.

Ik weet precies hoe dat voelt want ik was zo een vrouw. Altijd met afvallen in de weer. Weer terug naar de Weightwatchers. Iedere keer hopen op dat het dit keer wel zou lukken om af te vallen en op gewicht te blijven. Het voelde alsof niets hielp. Na weer een mislukte dieetpoging betrapte ik mezelf regelmatig in het kruitvat voor het modifast vak. Ik was ten einde raad en op zoek naar iets wat nou wel zou gaan werken. Want diep in mijn hart wist ik best wel dat die pot Modifast het ook niet zou gaan doen.


Uiteindelijk heb ik er drie jaar over gedaan om de magische formule te ontcijferen, waarom het mij maar niet lukte om op gewicht te komen en te blijven.


Nu weet ik dat het verbeteren van mijn gewoontes de sleutel is geweest om te krijgen wat ik zo graag wilde. Een gewicht waarvan ik eigenlijk dacht  tdat het niet mogelijk meer was.En waar ik nog veel blijer mee ben is dat ik nu al twee jaar een stabiel gewicht heb. Geen gejo-jo meer. Ik ben op een veel gezondere manier met eten bezig en ik geniet nog meer van eten dan dat ik vroeger deed. Ik ervaar gedurende de dag veel meer tevredenheid, eetrust en laat mijn leven niet meer regeren door de weegschaal. Ik heb letterlijk weer de regie over mijn eetgedrag. Ik bepaal wat, wanneer en hoeveel.

Wat niemand je vertelt.

Wat het zo lastig maakt is dat nooit iemand je verteld heeft dat je niet goed bezig bent.
De wereld die reikt maar 1 oplossing aan voor overgewicht: Als je te zwaar bent dan ga je op dieet.

Je krijgt een aantal voorschriften die voor een andere werken over een korte periode. Wat als gevolg heeft dat je wel afvalt, maar je verandert niet vanuit je kern. Er wordt je niets verteld over eetrust en weegrust.

Er wordt voornamelijk uitleg gegeven over wat je moet eten ( en eigenlijk wist je dat al lang) terwijl de reden waarom en hoe  je eet veel belangrijker is. Mijn stelling is. Iedereen met overgewicht is een emotie-eter en is het dus veel belangrijker dan eerst te kijken welke patronen er aangepast moeten worden zodat je structureel naar je gewicht kijkt.

Daarnaast kunnen de  hoogst haalbare veranderingen zoals eetrust en weegrust niet plaatsvinden in 2 maanden.

Om dat punt te bereiken  is het belangrijk dat je tijd investeert die daar voor nodig is, zodat je het zelf gaat ervaren.


 • Af gaat vallen naar een gewicht waar je blij van wordt
 • Vertrouwen gaat voelen dat het nu wel gaat lukken
 • Dat dit de laatste keer is dat je ooit hoeft te beginnen
 • Dat je nooit meer aan gaat komen
 • Dat je nooit meer wilt en kunt opgeven
 • Dat je een plan hebt voor je rest van je leven
 • Dat je meer gaat proeven en gaat genieten van eten
 • Dat je emoties op een andere manier leert oplossen dan met etenWat gaan we doen

Met The No Diet Project ontwikkel je een simpel plan waarmee alles haalbaar wordt. 
Jouw ideale gewicht, een blijer lijf en dat je gewoon in zijn geheel lekkerder in je vel zit.
Je gaat leren om jezelf aan de bovenkant van je to-do lijst te zetten.
We gooien heilige huisjes omver zoals dat  je haast hebt om binnen twee maanden een lijf te krijgen van een fotomodel van 20.
Je gaat je richten op wat bij jou past in plaats van dat je een dieet moet gaan volhouden.
Nee, in TNDP doe jij wat jij wilt.
Waarvan je weet wat werkt, waarvan je voelt dit wil ik en kan ik veranderen.

Omdat jij dat wilt voor en door jezelf. Je gaat de verantwoordelijkheid terugpakken die je al je hele leven aan dat ‘dieet’ of die gewichtsconsulente hebt gegeven. En door dat te doen voel jij je iedere dag de kapitein van je eigen lijf en je eigen leven. En dat voelt gelijk goed doordat ik je leer je aandacht te richten op kleine haalbare stappen en successen.

Wat je gaat doen is een drie stappenplan.

 1. In stap 1 leer ik je in 5 dagen hoe je knop om zet van willen naar doen en ga je plan schrijven. Dit is niet meer dan een half a-viertje want… we houden het simpel.
 2. In stap 2 Ga je je een maand lang mindset krachtig maken en leer ik je een manier waardoor je je gewoontes blijf trainen zodat ze echt een gewoonte worden en ze uiteindelijk moeiteloos gaan worden.
 3. In stap 3 Ga je de rest van het jaar bezig met de verankering van de verandering. Met een dagelijkse motivatie en 40 x een facebooklive zorg ik ervoor dat je op het linkerpad blijft lopen. Zodat jij over een jaar zegt ik voel me blijer, beter en gelukkiger.

Wat gaat meedoen aan The No Diet Project je opleveren


 • Hoef je niet de hele dag te denken aan wat je wel en wat je niet mag. Je traint je gewoontes.
 • Je hoeft geen punten of calorieën te tellen.
 • Word Je relatie met eten weer normaal.
 • Ben jij de baas over de weegschaal in plaats van andersom.
 • Je zult op alle gebieden beter voor jezelf leren opkomen.
 • Zal je veranderen in een en-en mens naar een en-of en misschien vandaag maar niet mens.
 • "

  Ik loop al een tijdje met Jose Steens mee. Oh wat vond ik het spannend om mijn koolhydraat arm dieet op te geven. Maar dit was voor mij de beste beslissing, die ik kon nemen. Werken aan gewoontes, stap voor stap. Het afvalproces verliep bij mij erg snel, omdat ik het diëten had losgelaten.
  Lopen op het linkerpad, samen met de coaching van Jose werkt heel goed om je mindset aan te pakken. Het gaat hier niet meer om alleen af te vallen. Tijdens dit proces leer je zoveel meer. Je leert jezelf kennen en leert om te relativeren en anders met emoties om te gaan door te voelen. jose heeft zelf een jaar lang geschreven over haar strijd, waarna ze heel veel trajecten heeft opgezet om samen met haar zelf gemaakte motivatie kaarten aan de slag te gaan. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk, daarbij confronteert ze je op een liefdevolle manier zodat je datgene gaat doen wat nodig is voor een blij lijf en hoofd. Samen met een besloten groep op Facebook werken we met elkaar aan je eigen doelen. Dit werkt stimulerend en is erg leerzaam. jose geeft tips, maar laat de regie uit eindelijk bij jezelf. Het moet voor jou werken en je moet er ook volledig achter staan.
  Ik weet dat ik nooit meer ga diëten, rechter pad. Maar op het linkerpad stug door blijf lopen op weg naar een blij lijf en hoofd. Je leert hier om weer van jezelf te houden en jezelf op 1 te zetten. De manier waarop je tegen jezelf praat is heel bepalend hoe je denkt en uiteindelijk handelt.
  Heel verhaal, maar kort samengevat.
  Jose heeft zelf ervaring in deze methode en kan goed coachen.

  Ze is motiverend en inspirerend.

  Door haar manier van vragen, leer je jezelf kennen en ga je kritisch nadenken. Dit helpt om inzichten te krijgen waardoor gewoontes worden verbeterd. Hierdoor ga je afvallen en krijg je een blijf lijf en niet onbelangrijk, een blijf hoofd!!!


  Deelneemster The No diet Project 2019

  Kenmerken van de training

  Stap 1
  De knop omzetten

  Met behulp van de levensveranderende inzichten

  zet jij in 5 dagen je knop om 

  Stap 2 
  Je mindset krachtig maken

  In 30 dagen verander je in iemand die nooit meer opnieuw hoeft te beginnen en leer de grondbeginselen van 
  The No Diet Project methode 

  Stap 3

  Verandering verankeren

  Een heel jaar ga jij aan de slag om je gewoontes aan te passen en ga je daardoor echt jouw verandering verankeren. 

  Meld je nu aan.
  Stap nu in dan ben je er vanaf het begin van het jaar bij.

  En dan gaan we er een super allemachtig mooi blij lijf jaar van maken.

  *Niet tevreden na stap 2 dan krijg je de helft van je aankoopbedrag terug.

  Alle puzzelstukjes van alles wat ik mijn leven heb gedaan zijn op hun plek gevallen. Dat lijkt overdreven mar zo voelt het écht.
  Mijn missie is om vrouwen kennis te laten maken met het linkerpad en blijer te maken met hun lijf.
  Ik hoop dat jij 1 van die vrouwen bent.

  Denk je nu... ik ga aan de slag, maar

  Is dit niet veel te moeilijk voor mij?

  Wat heb ik nodig om online mee te doen?

  Hoeveel tijd zal ik kwijt zijn aan deze online training?

  >